Află direct de la sursă ce spun partenerii noştri despre noi.

Achitei Radu EHS Manager EEME Amazon Development Center Romania

Prin prisma funcţiei pe care o am in cadrul companiei, am colaborat cu mai multe servicii externe şi pot susţine cu transparenţă totală că echipa Seatbelt Consulting s-a evidenţiat din punct de vedere calitativ, cu mult peste media a ce există la ora actuală pe piaţa din România.

Despre soluţiile lor pot sa spun că sunt gândite şi adaptate nevoilor organizaţiei pe care o reprezint, astfel:

Instruirile sunt practice, interactive şi inspiraţionale;

Programele de dezvoltare a culturii de “Safety” sunt foarte eficiente;

Documentaţia elaborată este practică şi acoperă toate cerinţele;

Campaniile de conştientizare sunt ţintite şi adaptate culturii companiei;

Managementul task-urilor este la cel mai înalt nivel.

Recomand echipa Seatbelt pentru prestaţia lor profesionistă şi pentru atitudinea proactivă.

Citeşte mai mult
Radulescu Alina Director Resurse Umane Scandia Food

Recomand cu toată caldura şi responsabilitatea echipa Seatbelt, sunt profesioniştii numarul 1 în piaţă la nivel naţional. Lucrează cu instrumente moderne, chiar avangardiste: platforme online, filme de formare şi conştientizare, afişaje de impact, sisteme şi proceduri de lucru foarte clare. Au o echipă foarte bine pregătită şi răspândită în toate judeţele ţării, sunt inovativi în activităţile de prevenire şi foarte proactivi în derularea activităţii de zi cu zi pe aria de SSM, SU.

Rus Mircea Health Safety and Wellbeing Manager Endava Romania

Pe tot parcursul colaborării cu Seatbelt Consulting am simţit că fac parte din echipă; echipă care este pozitiv diferită faţă de orice serviciu extern de prevenire şi protecţie.

Când cei mai mulţi consultanţi rămân blocaţi în birocraţie, echipa Seatbelt impinge limitele, te ajută să îţi lărgeşti imaginea de ansamblu, să acţionezi şi să faci un salt înainte.

Soares Szazs Lorand Founder & CEO Upriserz.ro

Recomand Seatbelt pentru că sunt profesionişti, sunt prompţi şi sunt buni în ceea ce fac, dar mai presus de asta, sunt acea firmă care a reuşit să transforme aceste servicii obligatorii prin lege în ceva care sa îţi facă plăcere.

Instruirile cu ei sunt faine şi angajaţii le aşteaptă!

Felicitări Bogdan si echipei Seatbelt!

Ivan Andreea Valentina HSE-FM-RIM Lead Sanofi Romania, Moldova, Czech Republic and Slovakia

Am început colaborarea cu Seatbelt în anul 2019 şi trebuie să recunosc, nu mă aşteptam să găsesc parteneri care să mă facă să cred că domeniul siguranţei şi securităţii în muncă poate fi privit cu interes de absolut toţi angajaţii, dar exact aşa a devenit.

Oamenii fac diferenţa, iar compania Seatbelt a găsit oamenii care să îi reprezinte cu succes, ei aduc pe masă, nu numai o experienţă vastă, ci şi soluţii inedite si atât de necesara atitudine „putem face!” asta contează, mai ales atunci când vine vorba de solicitări specifice şi personalizate.

Profesionalismul şi modalitatea inovativă de a vorbi şi prezenta un subiect, de altfel destul de neprietenos, cum este SSM şi PSI-SU mă face să ofer cu uşurinţă această recomandare, oricui caută o companie cu adevărat profesionistă.

Cu siguranţă, va găsi un partener de încredere şi de lungă durată în compania Seatbelt.

Citeşte mai mult
Ardeleanu Paul Founder MarketingDeck

Cunosc de peste 5 ani echipa Seatbelt şi pot să spun că sunt una dintre firmele cu un standard nemaintâlnit în domeniul lor.

I-am cunoscut mai întâi în calitate de angajat la firma Soares Consulting şi am vazut:

Training de protecţia muncii la nivel de artă,

Informaţii practice şi extrem de utile,

Interes real pentru participanţi,

Proactivitate.

Ulterior am cunoscut echipa în calitate de furnizor de training (Public Speaking) şi de 4 ani ofer training de public speaking inspectorilor de protecţia muncii din cadrul Seatbelt.

Nu mai ştiu o altă firmă de protecţia muncii care să investească în cursuri de Public Speaking.

Il recomand pe Bogdan Neagu şi intreaga echipă Seatbelt cu mare drag!

Citeşte mai mult
Predescu Nicoleta Manager Resurse Umane Fiterman Pharma

A fi partener pe probleme de SSM-SU cu Seatbelt, înseamnă că ţi-ai asigurat un serviciu de calitate, promptitudine si seriozitate!

O companie cu angajaţi deschişi provocărilor, oricând gata să îţi ofere suport în rezolvarea oricărei situaţii şi găsirea de soluţii.

Grigore Ioana HR Manager Orange Services

Noi lucram cu Seatbealt de multi ani. Pot sa spun ca sunt mereu gata sa ne ajute, ne tratateaza rapid si bine toate solicitarile si investesc mult in partea digitala - lucru care s-a dovedit extrem de util.

Am primit consultanta si sfaturi utile, avem procesul de instruire pus la punct - atat cel periodic cat si pentru noii veniti, suntem acompaniati si sprijiniti in toate situatiile de accidente de munca.

Ma bucur sa lucrez cu ei si i-am si recomandat altor companii.

Citeşte mai mult
Kiss Imre Supply Chain Lead Unilever South Central Europe

Compania SEATBELT CONSULTING a fost întotdeauna caracterizată de promptitudine, calitate şi competenţă. Mai mult, experienţa consultanţilor SEATBELT a permis furnizarea de servicii complete şi eficiente în domeniul siguranţei şi sănătăţii în muncă.

De la începutul colaborării noastre, am avut ocazia să întâlnim un grup de oameni profesionişti, serioşi, receptivi şi proactivi. Apreciem echipa SEATBELT care a introdus acest domeniu în noua eră a digitalizării. Activităţile de instruire în domeniul siguranţei în muncă şi al situaţiilor de urgenţă şi-au dovedit eficacitatea prin natura lor interactivă şi practică.

Prin urmare, recomandăm SEATBELT CONSULTING ca un partener serios şi de încredere pentru orice companie.

Citeşte mai mult