about

Noi suntem Seatbelt. O companie înfiinţată în 2011 din dorinţa de a aduce domeniul de protecţia muncii într-o nouă eră. Principiul e simplu. Şi noi, la rândul nostru, ne instruim cu privire la legislaţia în vigoare.
Dar să fim serioşi, legile sunt plictisitoare dacă nu se fac înţelese de toată lumea.

De multe ori, siguranţa la locul de muncă a fost tratată superficial. Noi spunem STOP! Am pornit la drum ferm convinşi că lucrurile se pot face şi altfel, iar clienţii pe care îi avem acum ne-au confirmat acest lucru.

Cine suntem?

about

Profesionişti

about

Super tari într-un domeniu perceput boring

about

Flexibili organizaţiilor cu care lucrăm

about

Nebuni de eficienţi

about

Ce ne dorim?

Vrem şi reuşim să schimbăm comportamente şi percepţii despre siguranţa la locul de muncă. Cu noi, angajaţii sunt protejaţi, iar angajatorii relaxaţi.

Cum vom face asta?

Îţi oferim pachete de servicii personalizate, adaptate perfect nevoilor tale. Totul e gândit până în cel mai mic detaliu. Toţi au făcut pasul. Toţi şi-au pus centura. Hai şi tu!

about
about

Când ne dorim?

În fiecare zi. Oamenii care ne cunosc garantează pentru noi. Ne defineşte profesionalismul servit cu promptitudine. Modestia aparţine celor care nu au nimic de spus. Noi ne bazăm pe echipa noastră de profesionişti, care este în continuă creştere, pe respect, corectitudine şi integritate.

Alege mai mult decât un colaborator.
Seatbelt e partenerul tău de drum.
Protejează viitorul!