Pune-ţi centura. Decolăm!

ţine minte: scaun, oglindă, centură. Stai, asta era la şcoala de şoferi. Dar tot aşa, angajaţii tăi trebuie să ştie în permanenţă să manevreze instalaţiile şi utilajele. Nimeni nu se pune cu ISCIR-ul! Dar tu eşti liniştit când băieţii tăi se descurcă!

Mergi mereu la sigur

Când vine vorba de siguranţa oamenilor, trebuie să iei în calcul tot. De la zonele de risc la instalaţiile şi utilajele folosite. Asigură-te că primesc o instruire completă, ca la carte. Ca din marea carte ISCIR.

De ce să faci asta?

Reguli respectate
punct cu punct

Niciun utilaj
nu va fi rănit

Băieţii tăi se întorc
sănătoşi acasă

Previi amenzile
usturătoare

Când totul e făcut ca la carte, treaba merge ca pe roate.

Apasă. Apasă. Hai, că a luat-o!

Vorba dulce, confirmări aduce.Vezi ce au spus colaboratorii noştri despre serviciile noastre.

Radu Achitei EHS Manager EEME Amazon Development Center Romania

Prin prisma funcţiei pe care o am in cadrul companiei, am colaborat cu mai multe servicii externe şi pot susţine cu transparenţă totală că echipa Seatbelt Consulting s-a evidenţiat din punct de vedere calitativ, cu mult peste media a ce există la ora actuală pe piaţa din România.
Despre soluţiile lor pot sa spun că sunt gândite şi adaptate nevoilor organizaţiei pe care o reprezint, astfel:
– Instruirile sunt practice, interactive şi inspiraţionale;
– Programele de dezvoltare a culturii de “Safety” sunt foarte eficiente;
– Documentaţia elaborată este practică şi acoperă toate cerinţele;
– Campaniile de conştientizare sunt ţintite şi adaptate culturii companiei;
– Managementul task-urilor este la cel mai înalt nivel.
Recomand echipa Seatbelt pentru prestaţia lor profesionistă şi pentru atitudinea proactivă.

Citeşte mai mult
Ioana Grigore HR Manager Orange Services

Noi lucrăm cu Seatbealt de mulţi ani. Pot să spun că sunt mereu gata să ne ajute, ne tratatează rapid şi bine toate solicitările şi investesc mult în partea digitală – lucru care s-a dovedit extrem de util. Am primit consultanţă şi sfaturi utile, avem procesul de instruire pus la punct – atât cel periodic cât şi pentru noii veniţi, suntem acompaniaţi şi sprijiniţi în toate situaţiile de accidente de muncă. Mă bucur să lucrez cu ei şi i-am şi recomandat altor companii.

Alina Radulescu Director Resurse Umane Scandia Food

Recomand cu toată caldura şi responsabilitatea echipa Seatbelt, sunt profesioniştii numarul 1 în piaţă la nivel naţional. Lucrează cu instrumente moderne, chiar avangardiste: platforme online, filme de formare şi conştientizare, afişaje de impact, sisteme şi proceduri de lucru foarte clare. Au o echipă foarte bine pregătită şi răspândită în toate judeţele ţării, sunt inovativi în activităţile de prevenire şi foarte proactivi în derularea activităţii de zi cu zi pe aria de SSM, SU.

Mircea Rus Health Safety and Wellbeing Manager Endava Romania

Pe tot parcursul colaborării cu Seatbelt Consulting am simţit că fac parte din echipă; echipă care este pozitiv diferită faţă de orice serviciu extern de prevenire şi protecţie.

Când cei mai mulţi consultanţi rămân blocaţi în birocraţie, echipa Seatbelt impinge limitele, te ajută să îţi lărgeşti imaginea de ansamblu, să acţionezi şi să faci un salt înainte.

Lorand Soares Szazs Founder & CEO Upriserz.ro

Recomand Seatbelt pentru că sunt profesionişti, sunt prompţi şi sunt buni în ceea ce fac, dar mai presus de asta, sunt acea firmă care a reuşit să transforme aceste servicii obligatorii prin lege în ceva care sa îţi facă plăcere. Instruirile cu ei sunt faine şi angajaţii le aşteaptă!

Felicitări Bogdan si echipei Seatbelt!

Andreea Valentina Ivan HSE-FM-RIM Lead Sanofi Romania, Moldova, Czech Republic and Slovakia

Am început colaborarea cu Seatbelt în anul 2019 şi trebuie să recunosc, nu mă aşteptam să găsesc parteneri care să mă facă să cred că domeniul siguranţei şi securităţii în muncă poate fi privit cu interes de absolut toţi angajaţii, dar exact aşa a devenit.
Oamenii fac diferenţa, iar compania Seatbelt a găsit oamenii care să îi reprezinte cu succes, ei aduc pe masă, nu numai o experienţă vastă, ci şi soluţii inedite si atât de necesara atitudine „putem face!” asta contează, mai ales atunci când vine vorba de solicitări specifice şi personalizate.
Profesionalismul şi modalitatea inovativă de a vorbi şi prezenta un subiect, de altfel destul de neprietenos, cum este SSM şi PSI-SU mă face să ofer cu uşurinţă această recomandare, oricui caută o companie cu adevărat profesionistă.
Cu siguranţă, va găsi un partener de încredere şi de lungă durată în compania Seatbelt.

Citeşte mai mult
Bogdan Comanescu

Recent am incheiat, la Seatbelt, un program de training şi coaching, pentru o echipă de vânzari, care a durat 6 luni!
Am fost foarte incântat de 3 lucruri:
1. Respectul şi grija faţă de clienţii lor. Oamenii ăştia au BUNUL SIMŢ în Cultura de Companie! Nu declarat pe site, ci REAL!
2. Spiritul de echipă,
3. Seriozitatea cu care s-au pregătit!
Dragilor, este o onoare să lucrez cu voi!

Paul Ardeleanu

Cunosc de peste 5 ani echipa Seatbelt şi pot să spun că sunt una dintre firmele cu un standard nemaintâlnit în domeniul lor.
I-am cunoscut mai întâi în calitate de angajat la firma Soares Consulting şi am vazut:
– Training de protecţia muncii la nivel de artă,
– Informaţii practice şi extrem de utile,
– Interes real pentru participanţi,
– Proactivitate.
Ulterior am cunoscut echipa în calitate de furnizor de training (Public Speaking)  şi de 4 ani ofer training de public speaking inspectorilor de protecţia muncii din cadrul Seatbelt.
Nu mai ştiu o altă firmă de protecţia muncii care să investească în cursuri de Public Speaking.
Il recomand pe Bogdan Neagu şi intreaga echipă Seatbelt cu mare drag!

Citeşte mai mult
Nicoleta Predescu Manager Resurse Umane

A fi partener pe probleme de SSM&SU cu Seatbelt, înseamnă că ţi-ai asigurat un serviciu de calitate, promptitudine si seriozitate!

O companie cu angajaţi deschişi provocărilor, oricând gata să îţi ofere suport în rezolvarea oricărei situaţii şi găsirea de soluţii.

Andreea Georgescu Manager Resurse Umane

În rolul meu de HR Manager, sunt responsabilă, în special, de creşterea gradului de fericire al angajatilor în relaţia cu angajatorul. Dar nimeni nu poate fi fericit, daca nu se simte în siguranţă şi protejat de catre angajator.

Am avut norocul să cunosc echipa Seatbelt acum patru ani şi de atunci avem parte numai de servicii de cea mai bună calitate într-o arie destul de ignorată în România până acum câţiva ani. Serviciile lor nu se referă la birocraţia din spatele legislaţiei, ci la educare si responsabilizare, la conştientizarea riscurilor şi gestionarea lor. Şi toate astea în cel mai prietenos şi modern mod posibil.

Patricia Cucu HR BUSINESS PARTNERSHIP MANAGER

Colaborăm cu Seatbelt de aproape 3 ani, timp în care am fost foarte multumiţi de serviciile oferite. Ne simţim în siguranţă şi apreciem modalitatea promptă şi eficientă, aleasă de ei pentru a soluţiona orice situaţie .

Vă mulţumim  pentru implicarea si profesionalismul de care daţi dovadă! Sunteţi o echipă de încredere pe care ne putem baza!

Ei ne-au ales, tu ce mai aştepţi?

Hai să povestim!Următoarea oprire: strada Siguranţei, clădirea Prevenţiei, pe dreapta
Cum doreşti să ne întâlnim?Stabilim împreună o locaţie şi o oră, după care ne întâlnim şi discutăm.Stabilim împreună o oră disponibilă pentru amândoi, după care ne auzim pe go2meeting. îţi voi furniza eu linkul meetingului, tu trebuie doar să ai:

SauCuSiOpţional